Обичаната българска певица Маргарита Хранова сантиментално се върна назад във времето

...
Обичаната българска певица Маргарита Хранова сантиментално се върна назад във времето
Коментари Харесай

Маргарита Хранова издаде съкровена лична тайна

Обичаната българска певица Маргарита Хранова сантиментално се върна обратно във времето и призна по кое време за първи път е целунала момче.

" Бях на посетители на баба в китното градче Брезник. Там на Бърдото - прелестен рид с неповторима панорама, с едно момченце, с което се харесахме, се целунахме “, съобщи Хранова. След това тя побърза да посочи, че въпросната целувка е по детски, защото е била на 10 години. Певицата и през днешния ден има къща в центъра на град Брезник. Най-интересното е, че в дома се намира самобитен параклис.

През пролетта на 2022 година брезничани и посетители на града можеха да прегледат галерия в Общинския исторически музей със стенописите от параклиса, изрисуван от поп Димитрия в приземния етаж на неговата къща в края на ХХ век. Те са снимани от Божидар Пантев с общителното подпомагане на днешната собственичка на къщата Маргарита Хранова.

" Наследих къщата от баба ми по майчина линия и съм доста щастлива, че имам тази прелестна остаряла къща на 130 години. Със фамилията ми постоянно идваме тук, ние си я възобновихме и я направихме красива. Като дете идвах в тази къща и непрестанно си играехме, бях напълно мъничка. Тук баба ми ме научи да оплитам на една кука, научи ме на ръкоделие, научих се и да карам колело “, спомня си певицата. Въпреки сръчността си Маргарита Хранова показа, че детската й фантазия постоянно е била да стане певица, а родителите й забелязали гения й още в ранна детска възраст, написа Ретро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР